nedeľa 7. júla 2013

GRILOVANIE & DISKOVANIE - JELENIE PLÁTKY




Marináda: Borievky roztlačené, roztlačený cesnak, mleté čierne korenie, rasca mletá, mletá sladká paprika môže byť aj štipľavá každému podľa chuti, bazalka drvená, červené vínko, soľ a olej.


Jelenie karé nakrájame na plátky, naklepeme.



Urobíme si marinádu a mäso na 24 hodím ponecháme v marináde. Uložené  v chlade.








Na rozohriatom disku plátky opečieme. Použijeme marinádu. 



Môžeme pridať aj zemiaky.




                                             Dobrú chuť !




                       


8 komentárov:

  1. Marinádu z borůvky jsem ještě nedělala... a z jeleního zatím jen guláš:-))) Ale ta příprava na grilu je fantastická, to teda koukám, ten disk je fakt super!:-))
    Ajka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ajka vyskúšaj.....ten disk je lepší ako gril.

      Odstrániť
  2. Ježííííš to musí být šíleně dobrá dobrota :o) Martina

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Wow!!! Questo piatto è molto appetitoso!!!
    E' molto bello anche il cane! ^_______^

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Hm...jelenie mäsko, super, ale ten disk ma zaujal viac. Ta príprava na ňom je veľmi zaujímava. V strede šťavička a po okrajoch susíš, to mäsko musí byť famózne. Krásne dni prajem.

    OdpovedaťOdstrániť